Bekvämlighet framför ansträngning
dhl express

Bekvämlighet framför ansträngning

Är du en sådan person som tycker om att sitta bekvämt hemma i soffan och beställa hem varor, istället för att bege dig ut i regn och rusk och trängas i en affär? Det gör du rätt i. Varför välja det ansträngande framför det bekväma. Det finns även ett sätt att få hem varorna snabbt och helt utan skador. Genom att välja DHL Express som hanterar paket både nationellt och internationellt kan du som kund få hem rätt saker vid rätt tidpunkt. Det är också enkelt att, genom några klick i datorn eller telefonen, spåra ditt paket för att se om och när ordern har behandlats och sedan kan du smidigt följa ordern hela vägen fram tills det är levererat. 

 

Slipp stressen

Vid de stressigaste tidpunkterna på året, vid jul till exempel, då folk strömmar ut och in genom affärerna, knuffas, trängs och man får köa i timmar, då är det skönt att ha som alternativ att genom datorn beställa presenterna istället. Och dessutom veta att genom erfarna chaufförer och ett stort kundintresse så kommer paketen hela vägen fram till dörren. Du kan också välja att få dina paket innan respektive klockslag: kl. 9.00 eller kl.12.00, nästa arbetsdag. Tänk vilken lättnad att slippa tänka på den delen när du är upptagen med så mycket annat. 

 

 

Privatpersoner och företagskunder

Även om du är en privatperson som vill skicka eller ta emot ett paket eller om du är företagare och behöver en pall, container eller dokument så är DHL express en av de säkraste logistikföretagen på marknaden. Ingen beställning är för stor eller för liten. För privatpersoner finns alternativ DHL express easy att välja, vilket försäkrar en leverans innan slutet på nästa arbetsdag. Genom att använda paketbilar, lastbilar, tåg och flyg klarar DHL express av alla beställningar och med en garanterad snabb leverans.