En stämningsfull begravning
Begravningsbyrå

En stämningsfull begravning

En begravning i Malmö kan vara enkel eller påkostad, men det är framför allt viktigt att den blir av på ett bra sätt. Det kan vara en begravning i stillhet, och det behöver inte serveras något efteråt, men många vill kunna komma till kyrkan och ta avsked. Vänner vill vara närvarande. Det ger ett avslut att man får vara med om en stämningsfull begravningsgudstjänst. För de närmast anhöriga kan det kännas svårt med alla beslut, och att få saker att fungera. Kontakta en seriös begravningsbyrå i malmö som ger stöd och hjälp.

 

I all enkelhet

Man kan välja blommor, kista, dekorationer, psalmer, sånger och solistframträdande och ha begravningsgudstjänsten i en stor kyrka, men det kan också vara en enkel ceremoni som är värdig och vacker i ett litet kapell. Både kantorn och prästen är rutinerade och bidrar till att det blir stämningsfullt och bra. Om ekonomin är en begränsning, kan man välja en enkel kista, och många församlingar har ett bårtäcke att låna ut. Fråga på begravningsbyrån, så får du hjälp att välja hur annonsen ska se ut, hur akten ska gå till och hur det blir med kaffestunden i församlingshemmet. Med ett stödjande och professionellt bemötande när det verkligen behövs finns representanten från begravningsbyrån med hela tiden.

 

Bouppteckning och juridik

Du kan även få hjälp med alla juridiska frågor. När det är dags för bouppteckning kan begravningsbyrån ha en egen jurist som sköter sådant eller så har de kontakt med en. Du behöver inte stå ensam med alla funderingar. Som väl är finns det lugna och rutinerade experter som har detta som yrke. De vet hur det känns och ställer upp för dig både när det gäller planering och slutförande. När gravsättningen sker kan du välja mellan flera olika alternativ, med sten eller utan. Som alternativ till vanlig jordfästning har minneslundar blivit mycket vanliga.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *