Fina blommor i Järfälla

18 januari 2022 patrick pettersson

editorial

Att piffa upp hemmet har alltid varit trendigt. Man kan göra det lätt eller svårt för sig, ta sig an ett större projekt eller bara köpa en fin inredningspryl som livar upp. Ett knep som alltid funkar och som inte kräver mycket är att köpa en blomma. Det går snabbt och kostar knappast skjortan. 

Från en trädgård eller blomsterhandel – båda funkar!

Är man bra på att pyssla och fixa själv kan man plocka blommor från sin trädgård och sätta ihop en fin, spontan bukett. De flesta har nog inte den möjligheten, och då passar det utmärkt att gå till en florist i en blomsterbutik för att få det där lilla extra. De är specialister på färg och form, och kan se vad som passar bra ihop. 

Är man inte ute efter något speciellt kan man alltid springa in i mataffär eller en inredningsbutik då dessa också brukar ha blommor. Väntar man besök och har lite bråttom går det snabbt att fixa en blomma här för att ge hemmet en mer ombonad känsla. Det ser alltid trevligt ut för gäster att komma till ett hem där någon ser ut att ha fixat lite extra.

 

blommor

 

Ge bort något vackert

Om man inte är ute efter att fixa i hemmet finns det många andra tillfällen man kan behöva en blomma. När man är bortbjuden är det alltid trevligt att ha med sig något och då är en blomma perfekt. Man kan nästan säga att det är något av en tradition att ha med sig en blomma, i alla fall vid större bjudningar.

Tillfällen då det passar bra är många. Kalas, studentmottagningar, fester och middagar. Att ge bort en blomma har alltid varit en fin gest för att visa att man bryr sig om någon. Läs mer om blommor i järfälla och vackra buketter härhttps://www.blommorjarfalla.se/.

Fler nyheter