Ge din fastighet ett effekivt klotterskydd
klotterskydd

Ge din fastighet ett effekivt klotterskydd

Runt om i landet upptäcks det dagligen klotter på husfasader, fordon, broundergångar och andra byggnationer. Klotter kan ha negativ påverkan på hur ett område upplevs och det kan därför vara väldigt viktigt att som fastighetsägare ta bort klotter på fasaden. Lämnas klottret kvar så kan det leda till att det klottras ännu mer, det kan i sin tur leda till att människor ser det som ett sjaskigare område och i värsta fall kan det påverka bostadspriserna negativt.

Ett avtal för den som drabbas mer än en gång

Det som kan underlätta mycket för någon som drabbas av klotter på fastigheten nu och då är ett klotteravtal. Hustvättarna är ett företag som erbjuder ett förmånligt klotteravtal för den som har behov för det. De vet att underhåll och kontinuerlig översyn av fasaderna är nyckeln till renare och finare fastigheter utan klotter.

Hustvättarnas avtal innebär att de inom angiven tid kommer ut och tar bort klotter samt lägger på klotterskydd. Beställaren behöver endast göra en anmälan om var klottret finns, resten sköter Hustvättarna. När klottret är borttaget och ytan är behandlad skickar de en bekräftelse till beställaren på att uppdraget är utfört.

Ett företag med expert kunskap

En annan fördel med att anlita Hustvättarna för klottersanering är att deras medarbetare är specialutbildade och har gedigen erfarenhet av just klottersanering. De använder sig av skonsamma metoder som bevarar ytorna samtidigt som de snabbt och effektiv tar bort klotter för att återställa fasaden. Hustvättarna sanerar klotter på alla typer av fasader samt även andra ytor som exempelvis fönster, elskåp, hissar, lyktstolpar med mera.

Klotterskydd för fasadens bästa

För att göra saneringen ännu smidigare så använder sig Hustvättarna av marknadens bästa klotterskydd. Det skyddar fasaden samt gör saneringen av nytt klotter lättare. Husvättarna är dessutom medvetna om att olika fasader kräver olika typer av skydd och tar därför alltid fram det skydd som lämpar sig bäst för den aktuella fasaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *