Ha en förtrollande månlampa

18 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Att se fullmånen lysa upp på kvällarna är något helt magiskt. Den ger en känsla av energi, samtidigt som man blir så förtrollad av dess mystiska utseende. Varför inte ta ner den och ha din egen måne i ditt rum? 

Ni vet texten “Jag vill ha en egen måne”? Lite den känslan blir det med en måne som lyser upp hos dig. Månlampan görs på ett realistisk sätt, så det går inte att missa att det just är en måne det ska vara. 

En månlampa är inte bara en otroligt fin inredningsdetalj. Det är även en lampa. Månlampan funkar både för barn, men såklart även för vuxna. Den är väldigt uppskattad hos de flesta. 

Vill man kan man även ge bort den i present till någon man bryr sig om. Med månlampans mjuka ljus passar den utmärkt även som nattlampa om man vill ha det igång. Dessutom är det som sagt väldigt behagligt och mysigt att ha en egen måne att titta på.

 

image

 

Hitta rätt månlampa

Är du på jakt efter en månlampa så ska du titta in här https://dingadget.se/manlampor. Det finns olika storlekar på månlamporna och på en del ställen kan man även hitta olika färger. Det är smidigt att köpa sin månlampa online om man önskar det. Men man kan även köpa dem i fysisk butik. Däremot hittar du nog ett större utbud online. 

Njut av det magiska sken månlampan ger i ditt rum. Den är behaglig så du kan ha den på hela natten om du önskar det. Du slipper dessutom oroa dig över en kontakt som sitter i hela natten. Med månlampan laddar du upp via ett USB, samma som man ofta har till sin smartphone. Batteriet har en bra batteritid och håller upp emot 8 timmar, så vill du ha det igång en natt är det helt möjligt. 

Fler nyheter