Herman Miller tillverkar kontorsstolar med människa och miljö i åtanke
herman miller

Herman Miller tillverkar kontorsstolar med människa och miljö i åtanke

För människor med ett stillasittande arbete är det väldigt viktigt att ha en ergonomisk arbetsplats. Vikten av det har blivit tydligare än någonsin då människor som varit tvungna att arbeta hemifrån under den rådande pandemin har behövt söka hjälp på grund av smärta i nacke, axlar och rygg. 

Det är viktigt att ta hand om personalen

Som arbetsgivare finns det ett ansvar att de anställda ska kunna arbeta ergonomiskt, vare sig det är på kontoret eller hemma. Personal som lider av smärta och huvudvärk på grund av dålig arbetsmiljö klarar sällan att göra ett hundraprocentigt jobb. Bra kontorsstolar är därför en billig investering för att kunna ha välmående personal som alltid orkar göra sitt yttersta på arbetet. 

För den som alltid arbetar hemifrån

Som egenföretagare eller frilansare är det inte ovanligt att arbete sköts hemifrån. I sådana fall är det klokt att investera i en bra arbetsplats för att inte få smärtsamma besvär. Ett höj och sänkbart skrivbord är bra för att kunna variera mellan sittande och stående ställning och en bra kontorsstol är kanske det allra viktigaste. 

Ett företag som tillverkar med omtanke

Ett företag som producerar riktigt bekväma och ergonomiska kontorsstolar är Herman Miller. Det är stolar gjorda med omtanke om både miljön och den mänskliga kroppen. En Herman Miller kan dock kosta en hel del, men det finns ett sätt där det är möjligt att få en till synes ny stol utan att behöva betala i närheten av fullpris. 

Få det bästa priset

Hos Valueshop är det möjligt att köpa Herman Miller stolar Premium Refurbished eller Upcycled vilket gör att de kan ge riktigt bra priser. Premium Refurbished innebär att stolen tidigare använts men genomgått en grundlig 5-stegs refurbish-process som gör att den i stort sett framstår som ny. För att få ett ännu bättre pris går det att välja en Upcycled stol istället, den är fortfarande fullt funktionsduglig men kan ha spår av användning på sig som exempelvis små märken eller repor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *