I Värmdö finns djurpensionat där du tryggt kan lämna din hund eller katt när det är dags att resa bort

11 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

När man ska ut och resa med familjen så är det inte alltid möjligt att ta med samtliga medlemmar. En katt eller hund tillåts inte alltid att följa med till hotell och dylikt, samtidigt som det finns många djur som inte tycker om resandet i sig. När den älskade hunden eller katten inte kan följa med så är det väldigt viktigt att man ser till att han eller hon blir väl omhändertagen, annars får man helt sonika stanna hemma. 

Se alltid till att djuret har det bra 

Husdjur blir lätt en självklar del i familjen och det kan kännas jobbigt att lämna djuret för att åka ut och resa, men ibland kan det vara nödvändigt. Så länge man ser till att hunden eller katten får vad den behöver under tiden man är bortrest så ska det inte vara några problem.

image

Det är väldigt vanligt att man vänder sig till släkt eller vänner för att få hjälp att ta hand om djuret, men det är inte alltid det är möjligt. Under semestertider är många upptagna och det kan helt enkelt bli svårt att få hjälp av de man har i sin närmsta krets. Som tur är finns det andra som älskar djur och kan hjälpa till att ta hand om hunden eller katten.

Hund och kattpensionat i Värmdö

Genom att låta sin hund eller katt ta in på pensionat under tiden man är bortrest så kan de också få lite av en semester. Värmdö Hund och Kattpensionat tar väl hand om djuren när hussar och mattar är bortresta. Det är ett djurpensionat i Värmdö som är beläget i ett lugnt och fridfullt område med närhet till havet och underbara skogsområden i skärgårdsmiljö. Värmdö Hund och Kattpensionat jobbar alltid för att man ska kunna känna sig lugn och trygg med att lämna sin hund eller katt hos dem och att den är glad och tillfreds när man hämtar den.

Fler nyheter