Inget slår en egen trailer
biltrailers

Inget slår en egen trailer

När det är dags att förflytta sig får de flesta av oss förlita oss på bilen. En egen bil är tillgänglig och startar – förhoppningsvis – när vi själva önskar resa iväg. Med rätt utrustning kan du ha bilen varm innan du sätter dig i den och med rätt inställning kan du köra den på ett säkert sätt. Inte minst är den suverän som transportör av gods, dvs annat än du själv. Beroende på storlek kan du transportera hem allt från hushållsmaskiner till elektronik, matkassar, hundar och barn, trädgårdsattiraljer och mindre möbler. Med rätt utrustning kan du till och med transportera en annan bil.  

 

 

Släp och trailers för olika ändamål

 

Bilen har sina begränsningar när det gäller godstransporter. Vissa modeller tar förvånansvärt mycket, men när det är dags för nya dubbelsängen eller trädgårdsavfall från en tomt på nån hektar fungerar det bara inte längre. Och än värre blir det om du behöver transportera en annan bil. Förvånansvärt många behöver kunna göra detta, antingen för att du har ett tävlingsintresse eller bara behöver flytta bilar relativt ofta. Då är det skönt att slippa ringa bogseringsbilen varje gång. Om du inte redan vet det – gå ut och kika om din bil har en dragkrok. Och om du inte gissat resten – ta och inhandla en biltrailer. 

 

Att köpa biltrailer

 

När du bestämt dig och tänker införskaffa en trailer är det några saker som är bra att tänka på. Den första är att du vill handla från en seriös säljare. Många har träffat på den “billiga” trailern bara för att upptäcka efter en tid att den har många brister som måste fixas – och sånt kostar pengar. En seriös firma med ett bra urval av biltrailers är suveränt. Du får goda råd, du får service, du får troligen ett antal modeller att välja emellan. När du gjort ett klokt val kommer du ha glädje av din trailer länge.