Klassisk men utmanande belysning
Flos

Klassisk men utmanande belysning

Du vet säkert att belysningen har en stor betydelse för att helheten i ditt hem eller på din arbetsplats ska bli precis som du vill ha det. Ljus på rätt sätt skapar stämning och känsla, och en lampa kan både ge det eller göra precis det motsatta. Ljuset i ett rum ska bidra till bekvämlighet som gör att du trivs men inte tänker på det. AndLight är en butik vars koncept bygger på är att sälja designlampor med hög kvalitet till låga priser och med snabb leverans. Sortimentet av designlampor består av över 50 olika producenter som alla har blivit kvalitetsbedömda av butiken. 

Märket Flos är en internationellt erkänd italiensk belysningsfirma som grundades 1962. Flos grundare Dino Gavina och Cesare Cassina har tillsammans med Achille Castiglioni, Pier Giacomo Castiglioni och Tobia Scarpa designat flera av Flos mest populära designikoner, modeller som Fucsia, Gatto och Ariette. Deras arbete kännetecknas av ett unikt experimenterande med material och form som gör Flos belysning till vad den är. Ett av dessa experiment resulterade i materialet cocoon och bordslampan Gatto som ger ett diffust och behagligt ljus.

Sen dess har Flos utökat med lampor i en lång rad spännande material såsom polykarbonat och glas. Den senaste favoriten är vägglampan 265 med en lång arm samt ljuskronan 2097 – en taklampa av mässing, krom och matt svart metall designad av Gino Sarfatti. Alla dessa modeller finner du hos AndLight till fantastiska priser, passa på att fynda riktiga kvalitetslampor och designklassiker som ger ditt hem en extra nivå. 

Är du inte säker på vad du är ute efter hittar du inspiration och tips på AndLights inspirationssidor. Här har inrednings- och belysningsproffs satt ihop guider för hur du kan tänka kring belysning i olika rum och miljöer. Eller varför inte ta del av produktnyheter och det senaste från heta designers. Se mer vad du kan hitta från Flos på  https://andlight.se/shop/flos-66c1.html