Kvalitativa modulhus
Modulhus

Kvalitativa modulhus

Förr såg man baracker lite här och var när det pågick renoveringar inom kommun, skola eller på företag. Men idag finns mer moderna och mer kvalitativa lösningar. Företag PCS Modulsystem bygger lösningar i moduler. Med deras system får man en lokal med kvalitet och trivsel, trots att den bara ska vara tillfällig. Det kan finnas många tillfällen när behovet av en extern lokal kan uppstå.

Till exempel kan ett eller flera klassrum behöva renoveras och som inte kan vänta till loven och då behöver man ha en ny plats för att kunna hålla i undervisningen som vanligt för eleverna. Även på företag kan behovet uppstå då man kanske måste renovera mötesrum eller arbetsrum och man tillfälligt behöver en eller flera lokaler för att verksamheten ska kunna fortgå som vanligt. Även om privatperson kan man vara i behov av sådana här lösningar. Till exempel kanske man måste totalrenovera huset eller har köpt ett nytt hus som behöver omsorg och man vill bo i närheten under renoveringen men inte kan bo i huset. 

 

PCS Modulsystem, http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/ är ett företag som bygger kvalitativa lokaler i moduler. Med noggranna kontroller och en stor dos kundservice håller de i hela projektet, från första mötet med kunden till att lokalen står på plats. Deras byggmoduler tillverkas i deras egendesignade modulserie Portable Construction System™ i deras leverantörs fabrik. 

De har två serier i sitt sortiment som är standard som är på 3×9 meter respektive 3×12. Dessa är lokalernas standardmått men om kunden har andra behov kan de i de flesta fall göra mer kundspecifika lösningar för att det ska passa kundens behov och användningsområde. 

Som kund behöver man inte heller fundera på hur man ska lösa det när man inte längre har användning för lokaler och denna ska bort. Då hämtar företaget modulhuset och gör vissa förändringar för att det ska passa en ny kund och återställer sedan marken där den stått. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *