Menu på menyn
Menu

Menu på menyn

I strax över fyrtio år har Menu berikat inredningen i ett oräkneligt antal hem och gjort dem lite trevligare och vackrare att vakna upp i. Och det är just detta som de vill, som är deras syfte med sin väldesignade inredning. De vill att världen skall bli en mer okomplicerad och skönare plats att leva på. Med sin skandinaviska touch skapar de produkter som passar både för den typiska minimalisten och för den som jagar känslan av att hemmet ska andas lyx. Oavsett vilket, består de självklart alltid av kvalitet och noga utvalda materialval. Allt ifrån möbler, till lampor och utrustning för köket. Av allt som finns på inredningsmenyn: väljer man något från Menu, låter det väl smakas!

 

 

Internationellt och skandinaviskt

 

Som så många andra välrenommerade designfirmor är Menu från Danmark, men de har startat samarbeten med designers från all världens länder, alla med en särskilt utmärkande fingertoppskänsla för formgivning. Trots den blandade internationella kompotten av samarbetspartners så fortsätter Menu att sträva efter det skandinaviska uttrycket, som är omåttligt omtyckt, och det gör de med bravur. Utbudet är stort och produktidéerna verkar aldrig ta slut. En av deras senaste produkter är golvlampan JWDA, designad av den svenske arkitekten och formgivaren Jonas Wagell.

 

Lampor från Menu

 

En av Menus falanger är lampor. Vackra lampor designade med samma filosofi som övrigt sortiment: kvalitet, kreativitet, komfort och funktionalitet, fortfarande med samma skandinaviska minimalism som ändå är lyxig. Man får således allt i ett om man investerar i en lampa från Menu. Några av deras kända lampor är bordslamporna Carrie och Collister, vägglamporna Tribeca och Walker samt taklamporna Chandelier och Hubert. Listan kan göras lång, dessa är bara ett litet, litet urval. Därför är det enkelt för alla att hitta något de gillar. En lampa från Menu kan man hitta hos välsorterade designhandlare, till exempel hos AndLight.