Prova på tantramassage när du är i Göteborg
tantramassage göteborg

Prova på tantramassage när du är i Göteborg

Har du hört talas om tantra men hänger inte riktigt med på vad tantramassage kan innebära i Göteborg, och på andra orter? Precis som med tantra så är det en närmare och mer närvarande massage än den vanliga typen av flödesfrämjande massage. 

Hos massörer som utför den typen av massage, som exempelvis  https://www.tantramassage.se/, är målet att hela patienten. Eller rättare sagt att hela alla delar av patienten, även känslomässigt och själsligt. Det är mer eller mindre en variant på taktil massage, som mer går ut på att skapa närhet än att lösa upp muskulära blockeringar.

Behovet av beröring

I dagens stressade och ofta ensamma samhälle är det lätt att springa ifrån de behov som alla människor egentligen har i grunden. Av den anledningen har det uppstått en hel del tekniker där mindfulness är en av dem och tantramassage är en annan, av många. Det går ut på att med hjälp av naturen, en massör eller en terapeut få tillbaka sitt fokus på det som är grunden i ett välmående. Nämligen andningen, kontakten med naturen och sin egen kropp och mående. 

Även den mest medvetna människan som har en nära relation till en partner, barn, familj och vänner kan ändå behöva en liten knuff då och då. Antingen med hjälp av massage eller någon annan teknik som bidrar till grundningen.  

Med fokus på det inre

Ju mer nära ditt inre du blir desto mindre påverkad blir du av omgivningen. En omgivning som du inte kan styra över och som dessutom kan svänga mycket fort. Det kan handla om en lång kö i matbutiken, någon som kör tokigt i trafiken, en kund som har en dålig dag eller något tråkigt som du ser på nyheterna. Hitta det som får dig att nå en balans i din dag och njut av ett härligare liv. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *