Stoppa ovälkomna utgifter
svartmögel

Stoppa ovälkomna utgifter

Ingen har väl missat den svenska kronans fall under de senaste åren? I annat fall lär det märkas om du reser utomlands och inser att allt har blivit lite dyrare. Gör dig själv en tjänst och jämför inte kronans historiska kurs med den schweiziska francen, som den svenska kronan en gång i tiden höll jämna steg med.

I dessa tider är det därför alltid välkommet att undvika ovälkomna utgifter. Detta är förstås alltid önskvärt, men med tanke på kronans läg,e och att semestertider stundar, är det skönt att veta vad man har att röra sig med i kassan. Naturligtvis går det inte att helgardera sig mot oväntade händelser, men det går ändå att göra sitt bästa.

Våra största utgiftsposter tenderar att vara bilen och huset.
När det kommer till hur vi bor kan det ju till exempel vara så att tvättmaskinen plötsligt behöver repareras, eller till och med går sönder. För många av oss är detta en väldigt kännbar utgift. Har du det dessutom väldigt fuktigt i din tvättstuga kan det vara så att du kan ha fått ovälkomna gäster.
Många ovälkomna gäster.

Det är nämligen inte alltid svartmögel syns, utan i till exempel ett tidigt stadium så kan sporerna vara osynliga. 

Då är det skönt att veta att för ett par hundra kronor kan du själv utföra ett svartmögel test hemma hos dig. Du stryker en tops på det misstänkta området och skickar in den för analys hos AGX i Malmö. 

Vill du ha mer omfattande test finns dessa också att införskaffa via AXG hemsida. 

Genom att vara proaktiv kan du hinna stoppa en begynnande epidemi innan den har brutit ut. Kanske räcker det med en behandling med väteperoxid för att få bort svartmöglet från ditt hem.

Varje sparad krona kan användas till något roligare än en omfattande sanering av svartmögel, och med AGX kan du få reda på om ditt hem ligger i riskzonen.