Tandläkare i Kista som alltid har målet att ge toppservice och kvalitet med patienten i fokus
Tandläkare Kista

Tandläkare i Kista som alltid har målet att ge toppservice och kvalitet med patienten i fokus

Tandvärk är något som kan ha stor inverkan på en persons livskvalitet. Det kan påverka allt från att det blir svårt att äta och att sömnkvaliteten blir försämrad till att humöret blir sämre. Det påverkar ofta även människor i personens omgivning. Tandvärk kan bero på flera olika saker och kan vara mer eller mindre intensiv, det som dock är gemensamt oberoende av orsak och intensitet är att det är ett obehagligt tillstånd som tar på krafterna. 

Tandvärk är väldigt otrevligt och kan bero på flera olika saker

Tandvärk beror ofta på att tandnerven har blivit inflammerad eller infekterad, men det kan även bero på att man till exempel har skadat tanden eller att tandköttet har dragit sig tillbaka och exponerar tandens rotyta. Eftersom rotytan är porös och inte skyddar tandnerven lika bra som tandemaljen så uppstår obehagliga ilningar när man äter och dricker varmt eller kallt, till och med luften som strömmar in i munnen vid inandning kan orsaka ilningar. 

Sök akuttandvård för att lindra besvären

För att undvika ytterligare smärta och eventuella komplikationer bör man boka en akuttid hos tandläkare så snart som möjligt. Söker man till exempel tandläkare i Kista så kan man kontakta Magical Dental, det är en mottagning som arbetar för att vara tillgängliga för den som drabbas av akuta besvär. Deras akutmottagning tar emot online bokning när smärtan plötsligt uppstår, så det är både enkelt och smidigt att söka hjälp. Tandläkare Kista arbetar alltid för att ge sina patienter toppservice och tandvård av hög kvalitet i en stressfri miljö.

Mottagning med bredd

Magical Dental är en mottagning som ligger i framkant rörande tandvårdstjänster för barn, vuxna och pensionärer. Deras tandläkare har många års erfarenhet av rådgivning och tandläkarvård och förutom att de kan ge god akuttandvård så utför de bland annat även kvalificerad allmäntandvård, rådgivning och estetisk tandvård.