Våga testa något nytt – Bussresa framför flygresa
resor

Våga testa något nytt – Bussresa framför flygresa

Vill du testa något annorlunda på den årliga resan i år? Det kan vara kul att vara spontan, men ibland är det härligt att lämna över planeringen till någon annan. Då passar det bra att boka en paketresa, där någon annan håller i den övergripande planeringen. Det betyder att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan fullt ut!

Kanske har du aldrig övervägt att åka på en bussresa, men då är det hög tid att göra det. Paketresor med buss är på uppsving, och absolut värda en chans!

 

Alternativa resor för de flesta

Bussresor har blivit allt mer populärt. Det finns bussresor som tar dig hela vägen från en stad nära dig till din europeiska destination, och resor som kombinerar flyg och buss. En fördel med bussresor är att de ofta är just paketresor, där transport, boende och ibland även mat ingår i priset. 

Det finns paketresor för olika grupper, såsom singelresor, familjeresor eller resor för pensionärer. Dessutom finns det många paketresor med särskilda teman såsom mat och vin, friluftsliv och så vidare. För den som önskar går det även att boka bussresor till städer och bara betala för resan så man själv kan planera vistelsen. Men även paketresor ger tid och möjlighet till viss egentid och spontanitet! Varje dag har ofta några timmar tillägnade till fritt utforskande av staden, eller vad man nu själv känner för att göra. 

Hitta en bussresa som passar just dig 

Det finns idag många företag som erbjuder bussresor till flera destinationer i Sverige och ute i Europa. Björcks är ett företag som erbjuder en rad olika paketresor. I priset ingår busstransfer till och från flygplatsen, flyg med incheckat bagage, bussresor och annan transport väl på plats vid destinationen, frukost och middagar, boende alla nätter och entré och liknande till gruppaktiviteter på schemat. Allt du behöver tänka på är att ha med lite fickpengar till lunch och eventuell shopping alltså!