Välj rätt barnskor
barnskor

Välj rätt barnskor

Ingen nöter ut skor lika mycket som barn gör. Att hitta nya skor till barnen är inte det lättaste och barnens fötter skiljer sig en del från våra egna. Bland annat växer de blixtsnabbt och brukar kunna svettas mer. Barnskor behöver vara bekväma, med ergonomisk design och material av bra kvalitet. Om skorna känns lite stora vid första provningen behöver det inte nödvändigtvis vara en negativ sak. Barnens fötter växer otroligt snabbt och att välja ett par skor som är lite större är bara positivt. Det går även att lägga in sulor i skorna tills de blir mer lagom i storleken. Undvik att välja barnskor som är på gränsen till för små, då kommer de garanterat vara för små inom kort tid.

 

 

Barnskor för alla väder

Skor för barn behöver vara tåliga för att stå emot spännande äventyr i alla väder. Oavsett väder behöver barnskor vara lekvänliga och slitstarka för att klara alla tillfällen. På vintern behövs varma vinterskor som går att leka och springa med och som samtidigt håller värmen inuti skorna. För regniga vårar och höstar behövs vattentäta kängor eller gummistövlar som klarar av barnens hopp i vattenpölarna. För kalasen finns ett brett utbud av glittrande ballerinaskor och lackade finskor. Under sommaren kanske det är coola sneakers och praktiska sandaler som fixar att skydda och samtidigt vara luftiga för barnens fötter i värmen.

 

Populärt att kopiera stilen från idoler

Något som är populärt bland barn och tonåringar är att kopiera stilen från sina idoler. Miley Cyrus har blivit en trendsättare för tonårstjejer genom hennes coola sneakers och boots. En annan populär tjej är Suri Cruise som redan från bebisåldern varit omtyckt och hennes stil är mera klassiska ballerinaskor eller små sandaler eller stövlar. En annan person som inspirerat många killar är Justin Bieber. Hans stil är likt Miley Cyrus med dyra sneakers och boots med cool design.