Välj yuxin 3×3 4×4 eller 5×5
kub

Välj yuxin 3×3 4×4 eller 5×5

Ett spel som aldrig blir gammalt är kuben med de olikfärgade sidorna. Det är ett spel som funnits i så pass många år att till och med mormor, morfar, farmor och farfar känner till det. Och säkert också kämpat med den envisa kuben när de var små eller i tonåren.

Det är få spelare som imponerar så mycket som den som kan lösa en kub snabbt. För det som krävs är ett mycket koncentrerat och logiskt uträknande sinne för hur man ska få alla sidor att endast innehålla en färg. Och man ska även göra det på kortast möjliga tid.  

 

Roligt för alla åldrar

Kuben är ett spel som går att spela i alla åldrar. Det enda som krävs är att man ska kunna snurra runt kubens sidor och se till att alla sidor blir enfärgade. Kuberna har också ett så pass rimligt pris att det är lätt att köpa både två och fler av dem. På det sättet kan man anordna turneringar och tävlingar när släkt och vänner träffas. Var bara noga med att hålla finporslinet borta från den som har lite temperament.

Det finns inget som säger att man blir bättre på kuben med åldern, eller att man är som bäst i ungdomen. Provar man att spela med en rostig farfar så kanske man kan bli ordentligt förvånad. Även den lilla spralliga kusinen kan visa sig ha oanade kunskaper inom kubens värld.  

 

Något lite annorlunda

Har man spelat kuben och vill ha något annorlunda, eller om man vill ge bort något lite mer speciellt, så finns det många olika utformningar med kuben som inspiration. Med nya utformningar som yuxin 3×3 4×4 5×5 kan man göra spelet lite annorlunda. Det kan vara ett sätt att inledas i kubens värld. Eller ett sätt att variera sitt spel om man hållit på med det länge.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *