Vi är med dig i den svåraste stunden
Begravningsbyrå

Vi är med dig i den svåraste stunden

Att någon nära går bort innebär en svår tid i livet. Det är inte alltid det är lätt att göra de val och ta alla beslut som krävs. Då är det tryggt att veta att det finns en begravningsbyrå som går att lita på och som kan hjälpa till med allt det praktiska. Christer Erikssons begravningsbyrå AB är en liten familjeägd byrå i Härryda kommun som har drivits av två generationer. Vi har lång erfarenhet av att ge ett personligt och respektfullt bemötande. När ni kommer till oss diskuterar vi tillsammans era önskningar om hur begravningsakten ska utformas för att den ska bli ett ljust och fint sista minne. 

Våra duktiga och minst lika erfarna samarbetspartners gör att vi kan erbjuda stöd och hjälp med allt kring begravningen. Från val av kista och urna, val av gravsten till blomsterarrangemang och utformning av psalmblad och program i kyrkan. Med hjälp av florister diskuterar vi blomsterarrangemang och dekorationer som visar på kärlek och omtanke utifrån era önskemål, både kistdekoration och sorgdekorationer. Önskar ni catering till minnesstunden kan vår samarbetspartner Lyckosten i Landvetter leverera de vanligast förekommande menyerna, landgång, smörgåstårta eller olika bufféer, till allt ingår kaka alternativt tårta, dryck och kaffe. Vi erbjuder också tjänster i form av bouppteckning, kontakt med församling – präst och kantor, kyrkogårdsförvaltning och skattemyndigheten. Att genom en gravvård spara och vårda minnet efter en kär människa tillhör vårt historiska arv, det är självklart för oss att finnas där även för det. 

Vi som arbetar på begravningsbyrån är Marie och Lasse och vår säkerhetschef, hunden Leia. Tveka inte att kontakta oss för ett personligt möte där vi diskuterar era önskemål. Vi finns i Mölnlycke på Ekdalavägen, entrén ligger mot gångbanan och PingstkyrkanFör ytterligare kontaktuppgifter och mer information, besök gärna vår hemsida cebbegravningsbyra.se.