vi lever i möjligheternas tidevarv
Kamerastativ

vi lever i möjligheternas tidevarv

För oss som har varit med ett tag är det fortfarande smått otroligt att se hur saker och ting har förändrats på så enormt kort tid. 
Ta till exempel tv-spel. För bara 30-40 år sedan så var man glad över de kantiga pixlar som skuttade runt på skärmen när man satt och lirade. Idag så börjar grafiken närma sig den punkt då det snart kommer att vara svårt att skilja på fiktion och verklighet.

Se också på möjligheterna att faktiskt försörja sig genom nätet. Har du ett kamerastativ och en modern mobiltelefon så kan du börja lägga upp klipp på nätet. Fångar de tillräckligt mångas intressen så finns den ekonomiska infrastrukturen där för att i varje fall generera en liten summa pengar.
Detta kräver förstås mycket tid och omsorg. För att få en lojal skara prenumeranter måste man ha kontinuitet och lägga upp saker flera gånger i veckan – allra helst dagligen. I varje fall i början.
Har man inte passion nog för att göra detta så kan man lätt bli trött på det fort. När saker och ting börjar kännas som något som man måste göra så försvinner snart det roliga i dem.

Så även om möjligheterna till försörjning finns där så finns det fler aspekter på dessa än man kanske först tänker på.

Att försörja sig genom nätet är ett jobb, även om man känner en passion för det man gör.
Detta är kanske inte något som man reflekterar över som ung. Med tiden inser man dock att så är fallet och förr eller senare så accepterar man att det är dags att dra vidare. 
Som tur är så är alternativen på nätet många. Där en stig slutar tar nästa vid – om man nu skulle vilja följa den.

Vi lever helt enkelt i en tid av oändliga möjligheter och det svåraste är kanske att välja mellan dessa.