Bilverkstad med tillbehör som flakkåpa

18 juli 2022 Jenny Hansen

editorial

Verkstaden Celer ligger i Salstjö-Boo, en liten stad utanför Stockholm. Bilverkstaden har funnits i många år och erbjuder ett brett utbud av tjänster, från service till AC-reparationer. Personalen är alla certifierade mekaniker och har stor erfarenhet inom branschen.

 

Verkstaden erbjuder ett brett utbud av tjänster för alla bilmärken och bilmodeller. Vare sig du behöver en service av dina bromsar eller en motoruppdatering kan teamet på verkstaden hjälpa dig. De erbjuder även en hämtnings- och lämningstjänst för dem som inte har tid att vänta medan deras bil repareras.Om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Salstjö -Boo, då behöver du inte leta längre än till teamet på Workshop i Salstjö-Boo. Med ett brett utbud av tjänster och ett team av certifierade mekaniker kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

flakkåpa

Tillbehör för pickup

Celer är en bilverkstad i Salstjö-Boo, en liten stad utanför Stockholm. Bilverkstaden har funnits i många år och erbjuder ett brett utbud av tjänster, från service till AC-reparationer. Personalen är alla certifierade mekaniker och har lång erfarenhet i branschen. Bilverkstaden erbjuder ett brett utbud av tjänster för alla bilmärken och bilmodeller. Oavsett om du behöver en service på dina bromsar eller en uppdatering av din motor kan teamet på verkstaden hjälpa dig. De erbjuder även en hämtnings- och lämningstjänst för dem som inte har tid att vänta medan deras bil repareras. Här ordnar de också lagning och tilllhandahåller reservdelar till pickup som flakkåpa.

 

Trygg bilverkstad

Om du vill ha en trygg bilverkstad, med kunskap och som vet vad de pratar om ska du vända dig till Celer. Att kunna vända sig till en bilverkstad med kunskap och erfarenhet är mycket värt då man som kund kan vara säker på att bilen blir lagad på det bästa sättet. Genom bra service och lagning får man en bil som håller länge. 

 

Fler nyheter