Stöd pizzeriorna
pizzerior

Stöd pizzeriorna

 

Den som tog pizzatrenden till Sverige för cirka femtio år sedan tog verkligen in en succé. Pizza älskas av de allra flesta och är något som går hem oavsett tillfälle. En pizza kan delas med en vän till ett glas vin en fredagskväll eller ätas som söndagsmiddag hemma hos barnfamiljen. Många slinker också in på pizzerian för en mitt i veckan lunch liksom många hämtar pizza framför tv:n när de följer en spännande fotbollsmatch. Pålägget på pizza kan varieras i nästan all oändlighet. Det är kanske just därför det älskas av så många. Under rådande coronasmitta är pizza ett bra sätt att få mat till dörren för dem som inte kan ge sig ut och handla. Många pizzerior i Stockholm har utkörning och i annat fall kanske man kan fråga en vän eller släkting om de kan hämta. 

 

 

För en att lyckas med en god pizza krävs det förstår viss teknik, rätt ugn men också bra och smakrika råvaror. VPG AB levererar råvaror till hela Storstockholm. De startade redan 1990 och har med åren växt i både lokal, antal anställa och omsättning. Idag är de runt 25 anställda och förser upp till 40 procent av Stockholms pizzerior och restauranger med råvaror. De som grundade företaget är själv gamla pizzabagare och vet därför hur viktigt det är med bra råvaror för att lyckas med maten som ska serveras till kunderna. De håller hög kvalitet, har en bra lagerhållning och håller snabba och punktliga leveranser, vilket är oerhört viktigt för att verksamheten ska kunna leverera maten till sina kunder. De har också en bra prissättning vilket gör det förmånligt som pizzeriaägare eller restaurangägare att handla här. 

VPG tillsammans med Stockholms pizzeriaägare och deras anställda är anledningen till att de som bor i huvudstaden kan njuta av fräsch och god pizza, när de än önskar.